Site Overlay

Kuchyně Slovák

Společnost Kuchyně Slovák svou výrobu zaměřuje na kuchyňské linky, vestavěně skříně, nábytek do domácnosti a kancelářský nábytek.

Veškeré naše zakázky realizujeme na základě požadavků zákazníka. Pracujeme dle propracovaného 3D návrhu, který společně se zákazníkem ladíme k jeho naprosté spokojenosti. Během tvorby grafického návrhu uplatňujeme naše odborné znalosti a díky tomu se dokážeme vypořádat i s nevšedními požadavky. Nábytek na míru nás jednoduše baví. Zaměření na místě probíhá u všech zakázek. Největší důraz klademe na kvalitu zpracování všech našich výrobků. Dbáme na to, aby nábytek bez problému sloužil mnoho let a největší odměnou je pro nás spokojený zákazník.

Zakázkové kuchyně a kuchyňské linky Slovák splňují vysoké požadavky na funkčnost a design. Kuchyňská linka na míru se nepřizpůsobuje pouze danému prostoru, ale především potřebám zákazníka. Při návrhu kuchyňské linky nás v první řadě zajímají požadavky zákazníka, ale zohledňujeme i také bezpečnostní předpisy a další detaily, které zákazník ocení především při používání kuchyně. Po precizní montáži se kuchyň stane nejoblíbenějším místem celého interiéru.

Nábytek na míru je ideální řešení pro ty, kteří chtějí mít originální vybavení domácnosti podle vlastních představ. V první řadě se specializujeme na výrobu vestavěných skříní, které mají široké využití a hodí se snad do všech interiérů. Současně máme rádi různorodou práci, proto se věnujeme i dalším zakázkám. Podle zákazníkových představ vyrobíme hravý nábytek do dětského pokoje, nový studentský pokoj či kompletní vybavení do kanceláře. Díky nespočtu realizovaných návrhů a mnohaletým zkušenostem se nám dlouho nestalo, aby nás nějaký požadavek zaskočil a my ho považovali za nevšední či mimořádný. A i kdyby taková situace nastala, budeme to brát jako výzvu a zakázku zrealizujeme.

Proč si vybrat nás?

Veškeré naše zakázky realizujeme na základě požadavků zákazníka